Stupid Zombies

Stupid Zombies 2.0.1

Magere kloon van Angry Birds vervangt varkens met zombies

VOOR

  • Heel veel levels

TEGEN

  • Beetje repetitief
  • Vervelende reclame
  • Per ongeluk schieten gebeurt vaak

Matig
4

Stupid Zombies is een puzzelspel in de trant van Angry Birds. Het gratis spel biedt net als bij bovengenoemde titel groene tegenstanders, maar deze keer zijn het zombies in plaats van varkens.

In Stupid Zombies kruip je in de huid van een rambo-eske schutter, die een groep zombies moet uitschakelen. Dat doe je door op het scherm te tikken en met je vinger het vizier te bewegen. Laat je het scherm los dan vliegt de kogel door het scherm, waarbij het projectiel een paar keer afketst tegen de muren. Zo kan je met één kogel flink wat zombies afschieten als je vuurt in de juiste richting.

In latere levels van Stupid Zombies vind je objecten die je op de zombies laat vallen. Schiet je bijvoorbeeld een houten kist waar kanonskogels op liggen kapot, dan donderen deze op de zombies die eronder staan. Er zijn tevens explosieven die je raakt om alles in de buurt aan flarden te schieten. De eenvoud en vele levels van Stupid Zombies maken het perfect voor een spelletje in de bus of trein. Verwacht echter geen spektakel of gevarieerde gameplay: dit is een vrij spartaanse Angry Birds-kloon.

Stupid Zombies is een matige kloon van Angry Birds, met vervelende reclameonderbrekingen en een weinig vernieuwende gameplay. Als je écht niet genoeg krijgt van dit soort spellen dan is Stupid Zombies een poging waard, maar wij waren niet onder de indruk.

Stupid Zombies

Download

Stupid Zombies 2.0.1

Beoordelingen about Stupid Zombies